Deklaratë

ME RASTIN E DITËS SË PËRKUJTIMIT TË GJENOCIDIT NDAJ SHQIPTARËVE NË KOSOVË Më 15 janar të vitit 1999 ndodhi njëra ndër masakrat më të tmerrshme që kishte përgatitur Serbia kundër...

Falënderim publik

Të nderuar krijues, poetesha dhe poetë! Ju falënderojmë shumë që i jeni përgjigjur ftesës së Qendrës „Gjenocidi në Kosovë-Plagë e Hapur“ për të dërguar poezitë tuaja, për përmbledhjen poetike me...

Deklaratë

Duke u nisur nga fakti, se gjenocidi është krimi më i rëndë që njeh njerëzimi dhe që është i ndëshkueshëm sipas të drejtës penale ndërkombëtare, Serbia si shtet ka...

Deklaratë

Gjatë luftës së viteve 1998-1999, Kosova u shndërrua në “Teatër me dyer të mbyllura” ku shteti serb vuri në skenë tragjedinë shqiptare, ndau rolet e aktorëve, dirigjoi çdo veprim...