Bexh me Lulëkuqe (24 copë)

CHF 6.50

Çmimi është për një fletë A4 me 24 lulëkuqe.
Postimi bëhet FALAS

Category:

Përshkrimi

Bexhi është i shtypur në tekstil dhe ka dimensionet 45 x 45 mm. Prapa ka ngjitës dhe mund të vendoset në rroba.

Është e vendosur në kornizë të zezë, që e lejon ndarjen më të lehtë nga prapavija.

Mund të porositet vetëm në fletë të formatit A4 dhe në të janë 24 lulëkuqe. Dmth. nëse porosia ka sasinë 1, ju do të merrni një fletë me 24 lulëkuqe.

Posta është falas.

Recensione

There are no reviews yet.


Be the first to review “Bexh me Lulëkuqe (24 copë)”