Kundër harresës: gjenocidi serbisë në Kosovë 1998-1999

CHF 20.00

Category:

Përshkrimi

Fetnete Ramosaj

“KUNDËR HARRESËS – GJENOCIDI I SERBISË NË KOSOVË 1998-1999, (në gjuhën shqipe dhe angleze), botuar nga Instituti për Hulumtimin e Krimeve të Luftës, Prishtinë, 2017.

Against forgetfulness : Serbian genocide in Kosova 1998-1999

Informacion shtesë

Pesha 1.7 kg

Recensione

There are no reviews yet.


Be the first to review “Kundër harresës: gjenocidi serbisë në Kosovë 1998-1999”