Më 16 nëntor 2022, Qendra “Gjenocidi në Kosovë – Plagë e Hapur” i është drejtuar Institucioneve të Kosovës, që lulëkuqja me katër petale të bëhet simbol zyrtar i përkujtimit të viktimave të gjenocidit në Kosovë.

Kjo kërkesë ka hasur në përkrahje të gjithanshme të personaliteteve dhe institucioneve të ndryshme në të gjitha trojet shqiptare.

Më poshtë mund të shihni kërkesën dhe përkrahjen që ajo ka marrë.

Kërkesa drejtuar institucioneve të Kosovës

Përkrahja nga Institucionet Universitare

Përkrahja nga liderë dhe parti politike

TË FALEMINDERIT SHUMË Z. RAMUSH HARADINAJ!

Njëri nga komandantët më të sukseshëm të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, politikan aktiv në procesin e shtetformimit të Kosovës, Kryeministër i disa Qeverive të Kosovës, Kryetar i Aleancës për Ardhmërinë...

TË FALEMINDERIT SHUMË Z. DARDAN MOLLIQAJ!

Kryetari i Partisë Socialdemokrate, z. Dardan Molliqaj doli në mbështetje të kërkesës që lulëkuqja të bëhet simbol unik i përkujtimit të viktimave të gjenocidit në Kosovë. Në postimin që ka bërë...

TË FALEMINDERIT SHUMË Z. MEMLI KRASNIQI!

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, z. Memli Krasniqi doli në mbështetje të kërkesës që lulëkuqja të bëhet simbol unik i përkujtimit të viktimave të gjenocidit në Kosovë. Në postimin që...

TË FALEMINDERIT SHUMË Z. RAGMI MUSTAFA!

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare me seli në Preshevë, z. Ragmi Mustafa doli në mbështetje të kërkesës që lulëkuqja të bëhet simbol unik i përkujtimit të viktimave të gjenocidit në...

Përkrahja nga Kuvendet Komunale

Përkrahja nga personalite publike

LULËKUQJA E KOSOVËS

Flamur Gashi e ka mbështetur propozimin e Qendrës "Gjenocidi në Kosovë – Plagë e Hapur" që lulëkuqja me katër petale të bëhet simbol unik i përkujtimit të gjenocidit në Kosovë

Flamur...

FALËNDERIM

Në emisionin Oxygen në Klan Kosova e që moderohet nga Besim Dina, i ftuari i tij i radhës ishte Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, zoti Faton Peci. Në pyetjen...

Një përkrahje tepër e veçantë!

Në vazhdën e përkrahjeve të kërkesës së Qendrën “Gjenocidi në Kosovë-Plagë e hapur” që lulëkuqja me katër petale të jetë simbol i përkujtimit të të viktimave të gjenocidit në Kosovë, ...

Përkrahja nga shoqata e mediume publike