Fanelë – Never Again

CHF 19.90

Category:
Clear

Përshkrimi

Fanelë (T-Shirt), ngjyrë e zezë me logon e Qendrës “Gjenocidi në Kosovë – Plagë e Hapur” si dhe me slloganin “NEVER AGAIN”

Bartja e kësaj fanele, sidomos në ditën e gjenocidit në Kosovë më 15 janar, paraqet solidaritet me viktimat e gjenocidit në Kosovë dhe njëkohësisht është një kontribut për Qendrën tonë.

Informacion shtesë

Pesha 0.4 kg

Recensione

There are no reviews yet.


Be the first to review “Fanelë – Never Again”