Agron Kuçi i bashkohet iniciativës që lulëkuqja me katër petale të bëhet simbol i gjenocidit në Kosovë!

Agron Kuçi, luftëtar i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Kryetar i Komunës së Junikut në tri mandate, që aktualisht punon si avokat në qytetin e Gjakovës njofton nëpërmjet një publikimi në rrjetin social facebook se i bashkohet kërkesës që lulëkuqja me katër petale të bëhet simbol i gjenocidit në Kosovë!

Qendra “Gjenocidi në Kosovë- Plagë e hapur” falënderon përzemërsisht atdhetarin dhe intelektualin Agron Kuçi për këtë mbështetje shumë të rëndësishme.

Share this post