Akademik Rexhep Qosja përkrah lulëkuqen me katër petale për simbol të gjenocidit në Kosovë

Pasi u njoftua me kërkesën e Qendrës “Gjenocidi në Kosovë- Plagë e hapur” Akademik Rexhep Qosja deklaroi se nuk ka çka i shton asgjë më tepër argumenteve sqaruese të kësaj kërkese dhe e mbështet tërësisht. Prandaj, në faqen e vet të rrjetit social Facebook ai do ta shpërndajë shkrimin e Qendrës “Gjenocidi në Kosovë- Plagë e hapur” si mbështetje të plotë të kësaj kërkese.

Qendra “Gjenocidi në Kosovë- Plagë e hapur” i është mirënjohës Akademik Rexhep Qosjes për tërë veprimtarinë e tij artistike, letrare dhe politike që kanë vënë themelet e identitetit të shqiptarëve jashtë kufijve të Shqipërisë Londineze.

Me respekt

Qendra “Gjenocidi në Kosovë – Plagë e Hapur”

Share this post