Edhe Kuvendi Komunal i Suharekës në mbështetje të kërkesës që lulëkuqja të bëhet simbol i përkujtimit të viktimave të gjenocidit në Kosovë

Në mbledhjen e sotme të Kuvendit Komunal të Suharekës, njëzëri u miratua deklarata përmes së cilës Kuvendi Komunal i Suharekës, mbështet kërkesën të cilën Qendra “Gjenocidi në Kosovë – Plagë e Hapur” ia ka drejtuar institucioneve të Kosovës, që lulëkuqja me katër petale të bëhet simbol zyrtar i përkujtimit të viktimave të gjenocidit në Kosovë.

Qendra “Gjenocidi në Kosovë – Plagë e Hapur” falënderon Kuvendin Komunal të Suharekës si dhe të gjithë asambleistët për këtë mbështetje të rëndësishme për ne.

Share this post