Falënderim publik për donatorët e librit

Të nderuar miq të Qendrës “Gjenocidi në Kosovë – Plagë e Hapur”

Qendra Gjenocidi në Kosovë – Plagë e Hapur ka marrë përsipër botimin e romanit “Eskadronët e Vdekjes”, të autorit Bardhyl Mahmuti. Përveç botimit në shqip, libri do të botohet edhe në gjuhën angleze dhe eventualisht edhe në ndonjë gjuhë tjetër.

Për të mbuluar shpenzimet që kërkon përkthimi dhe botimi i këtij romani, Qendra ka bërë thirrje për mbështetje financiare.

Ju njoftojmë se mjetet financiare për botimin në shqip dhe përkthimin e romanit në gjuhën angleze tashmë janë siguruar.

Falënderojmë publikisht secilin prej jush për kontributin e çmuar që ka dhënë.

Me qëllim të informimit të plotë lidhur me gjenocidin e shtetit serb ndaj shqiptarëve në Kosovë Qendra planifikon të ndërmerr një numër aktivitetesh. Që të jemi sa më efikas në këtë mision, ndihma juaj është tejet e nevojshme. Të gjithë ata që kanë mundësi të ndihmojnë financiarisht dhe të bëhen pjesë e misionit janë të mirëseardhur.

Më poshtë po e sjellim listën e donatorëve për botimin në shqip dhe përkthimin dhe botimin në anglisht të romanit “Eskadronët e vdekjes”:

 

1. Abaz Pllana 100.00 CHF
2. Adnan Aliti 100.00 EUR
3. Adnan Asllani 100.00 CHF
4. Adron Technologies SNC (Kastriot Sahiti) 100.00 CHF
5. Afrim Fetahi 100.00 EUR
6. Agim Bajrami 100.00 EUR
7. A. G. 100.00 CHF
8. Agush Buja 100.00 CHF
9. Ahmet Maloku 200.00 CHF
10. Alban Ismailaj 100.00 CHF
11. Arben Krasniqi 100.00 CHF
12. Arijeta Bajrami-Vlana 100.00 CHF
13. Arjan Kashtanjeva 100.00 EUR
14. Artan Ajdini 500.00 CHF
15. Asdren Spanca 100.00 CHF
16. Avdi Xhemajli 100.00 CHF
17. Avdyl Hima 100.00 EUR
18. Axhim Ajrizi 300.00 CHF
19. Axom Partner GmbH (Agron Sadikaj) 500.00 CHF
20. Bajram Hoti 100.00 EUR
21. Bajram Mulaj 100.00 CHF
22. Bashkim Gjokaj 100.00 EUR
23. Bedri Asllani 100.00 CHF
24. Bedri Dervishi 100.00 CHF
25. Bedri Gashi 100.00 EUR
26. Bekim Bajrami 200.00 EUR
27. Bektesh Bekteshi 100.00 CHF
28. Bexhet Selaj 100.00 CHF
29. Braim Dreshaj 100.00 CHF
30. Bujar Salihu 100.00 CHF
31. Buqe Dajaku-Avdiu 100.00 CHF
32. Burim Llapashtica Bajrami 100.00 EUR
33. Dan Kosumi 100.00 CHF
34. Driton Smakaj 100.00 EUR
35. Emrush Ponik 100.00 CHF
36. Enver Rama 200.00 CHF
37. Fartmir Gashi 100.00 CHF
38. Fatmir Beka 100.00 CHF
39. Fatmir Brajshori 100.00 CHF
40. Faton Haziri 100.00 CHF
41. Fitim Kishaj 100.00 CHF
42. Frasher Destani 100.00 CHF
43. Fuduli Rama 95.00 EUR
44. Gani Balaj 100.00 CHF
45. Gani Shala 50.00 CHF
46. Gani Vlahna 100.00 CHF
47. Gasmen Toska 100.00 CHF
48. Gazmend Haliti 100.00 CHF
49. Guxim Hadi Ramizi 300.00 CHF
50. Guximtar Alushi 100.00 CHF
51. Haki Sutaj 300.00 CHF
52. Hamdi Lala 100.00 CHF
53. Hamdi Memeti 100.00 CHF
54. Hamdin Maksuti 300.00 CHF
55. Hamza Kokollari 100.00 CHF
56. Hanefi Mehmeti 100.00 EUR
57. Ibrahim Xhemajli 100.00 EUR
58. Idriz Jashari 20.00 CHF
59. Idriz Sulejmani 100.00 CHF

 

60. Ilir Bytyqi 50.00 CHF
61. Ilir Seferi 200.00 EUR
62. Ilirian Bytyci 100.00 CHF
63. Imer Balaj 50.00 CHF
64. Islam Ramadani 100.00 CHF
65. Ismajl Kuçi 100.00 CHF
66. Isni Salihu 200.00 CHF
67. Isuf Sherifi 50.00 CHF
68. Ixhet Lutfiu 100.00 EUR
69. Jetmir Demiri 600.00 CHF
70. Jetmir Ferizi 100.00 EUR
71. Kadri Luzha 50.00 CHF
72. Kajtaz Krasniqi 100.00 CHF
73. Karanfil Ahmeti 100.00 CHF
74. Kristë Musaj 20.00 CHF
75. Kushtrim Asllani 100.00 CHF
76. Kushtrim Hadergjonaj 200.00 EUR
77. Medzid Ferati 100.00 CHF
78. Menderes Zeneli 60.00 CHF
79. Mentor Asllani 50.00 CHF
80. Mucaj Akkord-Group GmbH 100.00 CHF
81. Musa Ebibi 100.00 CHF
82. Mustafa Selimaj 100.00 CHF
83. Naim Malaj 100.00 CHF
84. Naim Mustafa 100.00 CHF
85. Naser Salihaj 100.00 CHF
86. Naser Tupella 100.00 CHF
87. Nazmi Morina 100.00 CHF
88. Nedzmi Mati 50.00 EUR
89. New Prishtina Residence SHPK (Mehmet Prishtina) 500.00 EUR
90. Nexhat Maliqi 50.00 CHF
91. Nexhat Mujota 100.00 CHF
92. Nexhmedin Dekaj 100.00 EUR
93. Nexhmedin Sahiti 100.00 CHF
94. Nufri dhe Fatmir Lekaj 200.00 CHF
95. Petrit Bytyqi 100.00 CHF
96. Petrit Kasumaj 50.00 CHF
97. Qazim Hajzeraj 100.00 CHF
98. Qazim Krasniqi 100.00 CHF
99. Ragip Shala 50.00 CHF
100. Rahmi Sherifi 50.00 CHF
101. Ramadan Avdiu 100.00 CHF
102. Ramadan Avdyli 50.00 CHF
103. Ramadan Morina 200.00 EUR
135. Reshat Salihaj 100.00 CHF
105. Sabri Lushi 100.00 EUR
106. Sahit Krasniqi 100.00 CHF
107. Samidin Berisha 100.00 CHF
108. Sejdi Gega 110.00 CHF
109. Seladin Pacolli 50.00 EUR
110. Shemsi Pervetica 50.00 CHF
111. Shkelzen Ukehaxhaj 100.00 EUR
112. Shyhrete Rexha 50.00 CHF
113. Sinan Bekteshi 150.00 CHF
114. Skender Aliji 100.00 CHF
115. STUDIO9 SA 100.00 CHF
116. Tomë Gojani 50.00 CHF
117. Xhafer Thaçi 100.00 CHF
118. Xhemë Ismajlaj 100.00 EUR
119. Xhymshit Saqipi 50.00 CHF

 

Shoqata “Vatra Queens NY” SHBA:

 

1. Aferdita Delaj 30.00 USD
2. Afrim Golemi 30.00 USD
3. Anamaria Naska 30.00 USD
4. Anton Gojani 30.00 USD
5. Arben Bardhaj 30.00 USD
6. Astrit Rexhaj 30.00 USD
7. Besjan Krasniqi 30.00 USD
8. Bujar Golemi 30.00 USD
9. Burim Shoshi 30.00 USD
10. Dalip Greca 30.00 USD
11. Dritan Banushi 30.00 USD
12. Edmond Ceka 30.00 USD
13. Eduart Haxhillari 30.00 USD
14. Enejda Karaj 30.00 USD
15. Enver Gerdovci 30.00 USD
16. Erion Bardhi 30.00 USD
17. Ernestina Qipo 30.00 USD
18. Fatmir Shala 30.00 USD
19. Flamur Memeti 30.00 USD
20. Gafurr Haliti 50.00 USD
21. Gazmend Novaku 30.00 USD
22. Gulten Bizati 30.00 USD
23. Ilmonda Xamo 30.00 USD
24. Ingrit Dani 30.00 USD
25. Jani Vazura 30.00 USD
26. Krist Sokoli 30.00 USD
27. Kujtim Ndreu 30.00 USD
28. Lek Mirakaj 30.00 USD
29. Lindita Gjeta 30.00 USD
30. Lindita Murtezani 100.00 USD
31. Marjola Deda 30.00 USD
32. Mediana Avdiu 30.00 USD
33. Muharrem Berisha 30.00 USD
34. Ornel Karaj 30.00 USD
35. Panajot Permeti 30.00 USD
36. Rifat Memeti 30.00 USD
37. Sami Kurdina 30.00 USD
38. Sander Gajtani 30.00 USD
39. Sea Novaku 30.00 USD
40. Shkelqim Derguti 100.00 USD
41. Skender Murtezani 100.00 USD
42. Tair Haliti 40.00 USD
43. Umer Bizati 30.00 USD
44. Vasil Mishtaku 30.00 USD
45. Veis Belliu 30.00 USD
46. Viktor Gjeta 30.00 USD
47. Viktor Xamo 30.00 USD
48. Ziza Meshi 30.00 USD

 

Shoqata Shqiptaro-Gjermane Münsterland:

 

1. Adnan Kashtanjeva 500.00 EUR
2. Armend Jusufi 50.00 EUR
3. Bari Zeqiri 50.00 EUR
4. Besnik Kelmendi 50.00 EUR
5. Burim Rashiti 20.00 EUR
6. Diamant Elezkurtaj 30.00 EUR
7. Fehmi Jashari 50.00 EUR
8. Fikret Ademi 300.00 EUR
9. Jusuf Jusufi 50.00 EUR
10. Muhamet Muhameti 50.00 EUR
11. Muharrem Nika 500.00 EUR
12. Musli Zeqiri 50.00 EUR
13. Nexhmedin Kurti 50.00 EUR
14. Rasim Sinani 50.00 EUR
15. Xheladin Kurti 100.00 EUR

 

Ju faleminderit përzemërsisht Qendra “Gjenocidi në Kosovë – Plagë e Hapur” P.S. Ju lutem të na njoftoni nëse rastësisht emri i ndonjërit që ka bërë pagesën nuk figuron në këtë listë. Listës mund t’i shtohet edhe ndonjë emër që ndërkohë ka bërë pagesën dhe mjetet vijnë gjatë javës së ardhshme. Gjenevë, 03.10.2020

Share this post