Fondacioni “SONS OF EAGLE” nga Kanadaja në mbështetje të kërkesës që lulëkuqja të bëhet simbol i përkujtimit të viktimave të gjenocidit në Kosovë 

Fondacioni “SONS OF EAGLE” (Bijt e Shqipes) nga Kanadaja e ka përkrahur kërkesën e Qendrës “Gjenocidi në Kosovë – Plagë e Hapur” që lulëkuqja me katër petale të bëhet simbol i përkujtimit të gjenocidit në Kosovë.

Ky është postimi i Kryetarit të këtij Fondacioni:

Sons of Eagel Foundation 
mbështet nismën e Z. Bardhyl Mahmutit për Lulëkuqen me katër petale të bëhet simbol unik përkujtimor i Gjenocidit në Kosovë!

Qendra “Gjenocidi në Kosovë – Plagë e Hapur” falënderon Zotin Ahmet Hoti dhe Fondacionin SONS OF EAGLE për këtë përkrahje.

Bardhyl Mahmuti, Kryetar
Adnan Asllani, Zëvendëskryetar

 

Share this post