GËZUAR 13-VJETORIN E PAVARËSISË SË KOSOVËS!

Me rastin e 13-vjetorit të shpalljes së pavarësisë së Kosovës, Qendra “Gjenocidi në Kosovë- Plagë e hapur” uron të gjithë shqiptarët kudo qofshin në botë dhe në veçanti ata që kontribuuan për lirinë e Kosovës, familjet e dëshmorëve dhe të gjithë të mbijetuarit e politikës së gjenocidit që zbatoi Serbia në Kosovë!

As në këtë ditë gëzimi MOS HARRO GJENOCIDIN! Këtë PLAGË TË HAPUR NË PRITJE TË DREJTËSISË!

Share this post