Kuvendi Komunal i Skënderajt mbështet unanimisht kërkesën që lulëkuqja me katër petale të jetë simbol i përkujtimit të gjenocidit në Kosovë

Në seancën e  rregullt të Kuvendit Komunal të Skënderajt, të mbajtur më 28 dhjetor 2022, të gjithë asamblistët votuan unanimisht deklaratën mbështetëse për kërkesën e Qendrës “Gjenocidi në Kosovë – Plagë e hapur” që lulëkuqja me katër të jetë simboli unik i përkujtimit të viktimave të gjenocidit në Kosovë.

Qendra “Gjenocidi në Kosovë – Plagë e hapur” falënderon Mentor Mehmetin që ndërmori iniciativën si dhe të gjithë asambleistët që përkrahën kërkesën tonë.

Share this post