Namik Dokle e mbështetë fuqimisht kërkesën që lulëkuqja me katër petale të bëhet simbol i gjenocidit në Kosovë

Ish Kryetari i Kuvendit të Republikës së Shqipërisë dhe shkrimtari i njohur z. ka mbështetur kërkesën që lulëkuqja me katër petale të bëhet simbol i gjenocidit në Kosovë.

Në një postim të tij në llogarinë personale në facebook ka theksuar se e mbështetë fuqimisht këtë kërkesë.

Qendra «Gjenocidi në Kosovë – Plagë e Hapur» e falënderon zotin Dokle për këtë mbështetje.

Share this post