Në Oslo të Norvegjisë do të promovohet romani «Eskadronët e vdekjes»

Vitin e kaluar, në ditën e përkujtimit të Gjenocidit në Kosovë, më 15 janar 2021, Qendra “Gjenocidi në Kosovë – Plagë e Hapur” botoi romanin “Eskadronët e vdekjes” të autorit Bardhyl Mahmuti, i cili bazohet në ngjarje të vërteta lidhur me gjenocidin në Kosovë.

Në ciklin e prezantimit të romanit, në Oslo të Norvegjisë do të mbahet një prezantim i tillë, në të cilin do të jetë prezent edhe autori i romanit z. Bardhyl Mahmuti.

Prania juaj në këtë përurim dhe bashkëbisedimi rreth romanit e temës së gjenocidit që trajton kjo vepër letrare, do t’ia shtojë vlerën takimit tonë.

Përurimi do të mbahet më 23 prill 2022, në ora 17:00 – 19:00, në këtë adresë:

Radio Rilindja, Sverresgate 8, 0652 Oslo

Share this post