Prezantim i librit dhe bashkëbisedim me autorin Bardhyl Mahmuti

Qendra „Gjenocidi në Kosovë – Plagë e Hapur“ organizon prezantimin e librit „Kurthet terminologjike në funksion të mohimit të gjenocidit në Kosovë“, të autorit Bardhyl Mahmuti.
Libri është botim i parë i Qendrës “Gjenocidi në Kosovë – Plagë e Hapur”.
Në këtë prezantim do të bëhet një bashkëbisedim me autorin, ku do të keni rastin të njiheni edhe me synimet e Qendrës „Gjenocidi në Kosovë – Plagë e Hapur“.
Prezatimi mbahet të dielën, më 20 tetor 2019, duke filluar nga ora 14:00 në këtë adresë:

Restaurant Werdguet
Morgartenstrasse 30
8004 Zürich

Për informacione shtesë: 079 732 98 95 ose 076 268 12 14‬

Share this post