Mustafë Xhemaili

Shkrimtari dhe diplomati Mustafë Xhemaili mbështet kërkesën që lulëkuqja të bëhet simbol i përkujtimit të gjenocidit në Kosovë

Veprimtari i shquar i çështjes kombëtare, shkrimtari dhe diplomati i Republikës së Kosovës, z. Mustafë Xhemaili mbështet kërkesën që lulëkuqja me katër petale të bëhet simbol i vetëm i përkujtimit të viktimave të gjenocidit në Kosovë.

Në rrjetin social Facebook ai bëhet pjesë e apelit që të mbështetet kërkesa e Qendrës “Gjenocidi në Kosovë-Plagë e hapur” drejtuar institucioneve të Kosovës.

Përkrahja e z. Mustafë Xhemaili ka një vlerë të veçantë për ne dhe i jemi tepër mirënjohës.

Qendra “Gjenocidi në Kosovë-Plagë e hapur”

Bardhyl Mahmuti, Kryetar

Adnan Asllani, Zëvendës Kryetar

Mustafë Xhemaili, Facebook Story, 30.12.2022

Share this post