SHKSH Mëmëdheu

SHKSH “MËMËDHEU”: Lulëkuqja të bëhet SIMBOL UNIK I GJENOCIDIT SERB NË KOSOVË

Në një deklaratë për opinion, Shoqata Kulturore Shqiptare “Mëmëdheu” me seli në St. Gallen të Zvicrës ka njoftuar se e mbështetë kërkesën e Qendrës “Gjenocidi në Kosovë – Plagë e Hapur” që lulëkuqja me katër petale të bëhet simbol i gjenocidit në Kosovë

Kjo është deklarata e plotë:

SHKSH “MËMËDHEU”-St. Gallen, Zvicër

Lulëkuqja të bëhet SIMBOL UNIK I GJENOCIDIT SERB NË KOSOVË.

Ideja e Qendrës Gjenocidi në Kosovë Plagë e hapur, është e qëlluar. Ajo, ashtu siç është argumentuar, nuk lë vend për mëdyshje.

Si të tillë, Shoqata e përkrah plotēsishtë dhe bëjmë APEL që LULĒKUQJA të bëhet SIMBOL UNIK I GJENOCIDIT SERB NË KOSOVË.

Me nderime, Isuf Sherifi

St. Gallen, Zvicër

26.12.2022

Share this post