SHKSH “SHARRI”, mbështet iniciativën që lulëkuqja zyrtarisht të aprovohet si simbol i gjenocidit në Kosovë

Shoqata Kulturore Shqiptare “SHARRI” nga Waldkirch të Zvicrës, ka mbështetur kërkesën e Qendrës “Gjenocidi në Kosovë – Plagë e Hapur” që lulëkuqja me katër petale të bëhet simbol i përkujtimit të viktimave të gjenocidit në Kosovë.

Në  një postim në faqen zyrtare të kësaj shoqate thuhet:

Na shoqata “SHARRI”

Mbështesim iniciativën e Qendrës “Gjenocidi në Kosovë – Plagë e hapur”, që LULËKUQJA zyrtarisht të aprovohet si simbol i gjenocidit të shkaktuar nga shteti serb në Kosovë.

Shoqata “SHARRI”

7 janar, 2023

Waldkirch, Zvicër

Qendra “Gjenocidi në Kosovë – Plagë e Hapur” falënderon Shoqatën Kulturore Shqiptare “SHARRI” nga Waldkirch i Zvicrës për këtë mbështetje dhe i uron kësaj shoqate suksese në vazhdimësi në kultivimin e vlerave të mirëfillta kombëtare.

Me respekt

Bardhyl Mahmuti, Kryetar

Adnan Asllani, Zëvendëskryetar

Share this post