Shqiptar Adem Demaçi i ka dhënë mbështetje të plotë kërkesës së Qendrës “Gjenocidi në Kosovë- Plagë e hapur” për simbol unik të viktimave të gjenocidit në Kosovë

Përveç asaj se Shqiptar Demaçi është djalë i simbolit të rezistencës sonë kombëtare, Adem Demaçit, ai gëzon një autoritet të madh edhe si doktor në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës.

Në rrjetin social Facebook ai shprehet qartas në përkrahje të kësaj kërkese dhe shkruan:

“E mbështes propozimin që lulëkuqja  në logo të simbolizojë gjenocidin e kryer të  forcave serbe në Kosovë!”

Share this post