Sot përkujtojmë 1392 fëmijët e vrarë gjatë luftës në Kosovë

Në ditën ndërkombëtare të femijëve, Qendra “Gjenocidi në Kosovë – Plagë e Hapur”, përkujton 1392 fëmijët shqiptarë që u vranë nga shteti serb, gjatë zbatimit të gjenocidit në Kosovë. Dhembja është e madhe për familjet e tyre dhe për tërë kombin shqiptar.

Është obligim i të gjithëve që të angazhohen maksimalisht që drejtësia të vihet në vend!

Share this post