Takim i veprimtarit Burim Llapashtica Bajrami me gazetaren spanjolle Ana Expósito Valle

Veprimtari i shquar i çështjes kombëtare dhe i Qendrës “Gjenocidi në Kosovë-Plagë e hapur” Burim Llapashtica Bajrami, i shoqëruar nga bashkëshortja e vet me origjinë spanjolle, Monica Morillas Jiménez, udhëtuan rreth 600 km nga Madridi në Santiago për të takuar gazetaren e njohur spanjolle Ana Expósito Valle.
Gazetarja Ana Expósito Valle u bë e njohur për lexuesin shqiptar pasi u publikua në gjuhën shqipe vepra e saj e titulluar “Mirupafshim në Kosovë”, që është një dëshmi e jashtëzakonshme dokumentare për luftën në Kosovë.
Këtë takim e bëri publik në faqen e saj të Facebookut edhe vetë autorja e librit “Mirupafshim në Kosovë”, Ana Expósito Valle.
Në postimin e saj ajo shkruan:
Burim Llapashtica Bajrami dhe bashkëshortja e tij Monica (Ai kosovar, ndërsa bashkëshortja e tij madridase) erdhën sot të më vizitojnë në Santiago.
Burimi më ka kontaktuar pas publikimit të librit tim në gjuhën shqipe dhe sot u takuam.
Me këtë rast pata mundësi t’i ofroja një ekzemplar të librit tim, ndërkaq ai më kishte sjellë librin në anglisht të Bardhyl Mahmutit për luftën e Kosovës.
Faleminderit shumë për vizitën, dhe jam shumë e kënaqur që ju takova.

Postimi origjinal i Ana Expósito Valle:

Share this post