Zonja Mesila Doda kërkon vendosjen e lulëkuqes si simbol të gjenocidit në Kosovë!

Një mbështetje e madhe për nismën e Qendrës “Gjenocidi në Kosovë-Plagë e hapur” erdhi nga politikania, ekonomistja dhe filozofja e njohur shqiptare, zonja Mesila Doda.

Në rrjetin social facebook zonja Mesila Doda është e prerë:

“Mbështes nismën e Qendrës Gjenocidi ne Kosove-Plage e hapur!

Te vendosim lulëkuqen si simbol i këtij Gjenocidi”

Qendra “Gjenocidi në Kosovë- Plagë e hapur” falënderon përzemërsisht zonjën Mesila Doda për mbështetjen tepër të rëndësishme për ne.

Me respekt

Bardhyl Mahmuti- Kryetar

Adnan Asllani- Zëvendëskryetar

Share this post