Romani “Eskadronët e vdekjes” në të gjitha bibliotekat e Tetovës

Veprimtari i njohur i çështjes kombëtare shqiptare nga Tetova, z. Xhevat Ademi i ka dhuruar bibliotekës së qytetit të Tetovës 30 ekzemplarë të romanit “Eskadronët e vdekjes”, nga 12 ekzemplarë për gjashtë shkollat e mesme të Tetovës dhe 50 ekzemplarë për bibliotekën qendrore të Universitetit Shtetëror të Tetovës, për katedrën e gjuhë dhe letërsi shqipe dhe atë të historisë. Qendra “Gjenocidi në Kosovë-Plagë e hapur” i shpreh mirënjohje z. Xhevat Ademi për kontributin në përhapjen e të vërtetës lidhur me tragjedinë tonë kombëtare.

Blije tani online:

Share this post